De såkaldte integrationseksperter skal stoppe klynkeriet og komme i arbejdstøjet samt lade være med at hæfte sig ved ordet ”assimilation”, som den nye integrationsminister Søren Pind har brugt.

Af Medhat Khattab

Jeg mener, at der er fortsat massiv behov for at rette integrationen og alle de forhold, som er relateret til det. Derfor er jeg fortrøstningsfuld i forhold til, at SP er blevet integrationsminister. Han er i hvert fald klar i sin melding. Det er jo nødvendigt at kalde en spade for en spade i integrations sammenhænge for at få folk til droppe hjemlandets gamle, udanske vaner og traditioner, hvis de fortsat vil bo og leve i Danmark. Derfor er jeg enig med SP i at dem, som kommer til Danmark skal integreres og ikke omvendt.

Desuden vil jeg mene, at tiden er kommet til at nedlægge alle disse overfladiske integrationsråd samt have nye og faste linier for, hvad integrationsmidlerne skal bruges til og hvem som skal have lov til at administrere dem. Så velkommen til Søren Pind og slut med integrationsrådene, integrationseksperter samt de lalleglade projekter, såsom falafelspisning og mavedansaftener i integrationens navn.

De fremførte synspunkter står for afsenderens egne regning. Debatindlæg sendes til debat@jiyan.dk. Debatindlæg må ikke indholde injurierende eller racistiske kommentarer. Redaktionen vurderer dit indlæg og forbeholder sig ret til at forkorte det. Husk at sende et billede af dig selv sammen med indlægget.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer