”Hvorfor er det lige, at bare fordi man er født i en muslimsk familie, så drages alt, hvad man siger i tvivl?,” spørger Elmas Berke.

Af Elmas Berke

Hvorfor er det lige, man hele tiden skal modbevise, man ikke har et middelalderligt syn på tingene?

Hvorfor er det lige folk tror, vi sympatiserer med middelalderlige opfattelser af ting i lande, der ligger flere tusinde kilometer fra os?

Taleban, Al-Qaida og des lignende kan efter min mening ryge direkte i helvede. Hvordan kan man retfærdiggøre sin sag samtidig med, man udgyder uskyldige menneskers blod?

Hvorfor er det lige folk tror, at muslimer er så optaget af at indføre Sharia, når vi er mindst lige så optagede af at få en normal dagligdag til at hænge sammen som enhver anden gennemsnitlig dansk familie?

Tror I virkelig ikke, vi har andet at give os til end at messe dagen lang?

Tror I ikke, vi er lige så optagede af at: Betale regningerne til tiden, arrangere hvem der skal hente den lille, hvem der sørger for aftensmaden idag, hvis tur det er til at gå ud med skralden… og jeg kunne blive ved???

Tror I virkelig ikke, vi er lige så bekymrede for udviklingen?

Tror I virkelig ikke, vi også er nogle der ikke bryder os om at et par højtråbende idioter får lov til at repræsentere den almindelige anstændige hårdtarbejdende borger her i landet?

Hvorfor får kriminelle lov til at repræsentere mig?
Tror I ikke, vi er lige så trætte af de idioter, der kaster med sten efter brandbiler, politi, hjemmehjælpere osv.?

Tror I ikke, vi er lige så trætte af den dobbeltmoral, der hersker i visse muslimske kredse?

Hvorfor er det at kriminelle idioter får lov til at repræsentere almindelige mennesker, der tager på arbejde tidligt morgen og kommer hjem sent om aftenen? Betaler sin skat og er ordentlige og anstændige borgere.

Hvor retfærdigt er det at kriminelle idioter får lov til at repræsentere den anstændige borger, blot fordi de har en religion, som forøvrigt er lige så forskellig som den kultur folk kommer fra – som fælles reference?

Hvor retfærdigt ville det være, hvis den almindelige dansker blev repræsenteret af Rockerne, fordi de tilfældigvis også er danskere?

Hvor meget har fru Jensen til fælles med Jønke?

Hvor meget tror I egentlig religion fylder i en almindelig gennemsnitsfamilie… helt ærligt?

Hvor retfærdigt ville det være, hvis Faderhuset, Evangelist, Scientology osv. fik lov til at repræsentere kristendommen?

Hvorfor skal nyhederne på tv altid ende med, jeg bliver ked af det og får lyst til at græde af håbløshed og magtesløshed?

Mine forældre indvandrede hertil – jeg har aldrig haft valgmuligheden, men jeg vil til den dag, jeg dør, altid være taknemmelig for, at de valgte at tage imod jobtilbuddet og komme til Danmark. Jeg kunne ikke selv have valgt et bedre sted at være vokset op.

Hvorfor skal min loyalitet drages i tvivl? Jeg er ikke i tvivl om min loyalitet, så hvorfor gør I jer så kloge på min bekostning, alle jer, der tror I er så kloge på muslimer?

Lad mig lige skære noget ud i pap én gang for alle. Det kan godt være, det kommer som en overraskelse i disse snævertsynede tider, hvor gud og hvermand tror, de har patent på sandheden om muslimer:

– Ja, jeg er født i en muslimsk familie og jeg synes at homoseksuelle skal have lov til at have deres privatliv i fred. Hvem er jeg til at gøre mig til dommer over deres liv eller livsstil?

Klæd dig som du vil og lad Kurt Westergaard være i fred
– Ja, jeg er født i en muslimsk familie og jeg er imod dødsstraf. For mig er livet helligt. Alle, selv et lille barn kan rive et blad af et træ, men hvem kan sætte det på igen og få det til at gro som om det aldrig var blevet revet af?

– Ja, jeg er født i en muslimsk familie og er imod Sharia. Jeg gad godt se den Sharia tilhænger, der vil sige nej til kræftbehandling og begrunde det med, at det heller ikke fandtes på profetens tid.

– Ja, jeg er født i en muslimsk familie og vil have lov til at klæde mig som jeg vil – det skal ingen – ingen – nogensinde få lov til at diktere.

– Ja, jeg er født i en muslimsk familie og er i mod tørklæder. Hvorfor er det kvinden, der skal betale prisen for mandens svaghed? Hvis manden er det svage køn og ikke må blive fristet, kan han sgu lade være med at glo og derved undlade at blive ledt i fristelse.

– Og JA, jeg er født i en muslimsk familie og jeg synes fandme, man skal lade Kurt Westergaard og Jyllands Posten være i fred.

– Ja, jeg er født i en muslimsk familie og takker Dansk Folkeparti for at have sat indvandring på dagsordenen. Man har haft indvandrere i landet i 40 år og det er da først takket være dem, man er begyndt at stille krav. Man kan mene om dem, hvad man vil, men istedet for at skyde alle forslag, der kommer fra Dansk Folkeparti ned som værende fremmedfjendske eller ikke stuerene, skulle man måske hellere fokusere på integrationsmulighederne i nogle af deres forslag. At de så også er decideret dumme i forhold til nogle af deres fordomme er en anden sag.

Vorherre bevares!!! Giv mig dog lige lov til at være her!

Religion fylder nul- niks- nada i min familie, så lad være med at skyde mig alt muligt pis i skoene – BARE fordi jeg tilfældigvis er født i en muslimsk familie.

Mine tårer har ikke en anden farve end dine. Mit hjerte banker ikke anderledes end dit og mit blod har ikke en anden farve end dit. Jeg var også 9 måneder om at blive til – præcis som du! Og ligesom dig, valgte jeg heller ikke selv, HVOR jeg skulle fødes, i HVILKEN hudfarve eller HVILKEN religion.

Prøv lige at nuancere debatten lidt og lad dog være med at tale hen over hovedet på os som om vi ikke eksisterer eller har følelser for pokker.

De opfattelser, der kommer til udtryk i indlægget afspejler afsenderens egne holdninger og er ikke nødvendigvis udtryk for www.jiyan.dk’s synspunkter.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer