Af Medhat Khattab

Sundhedsminister Bertel Haarder skal stå til ansvar for den psykiske terror og det dårlige psykiske arbejdsmiljø, som de etniske grupper af offentligt ansatte på sygehuse kan udsættes for med de nye regler, hvor de ansatte kan afvises af akutte patienter, hvis personalet bærer tørklæde.

Disse folk vil leve i frygt for principielt at blive afvist af enhver patient på deres arbejdsplads, uanset, hvor fagligt kompetente de er. Det er psykisk terror og hvad bliver det næste? Jeg er villig til at køre en civil retssag imod sundhedsministeren, hvis jeg får fri proces til det og evt. køre den til Menneskerettighedsdomstolen.

Jeg er selv stærkt imod tørklædet, men dette er ikke den rigtige måde at gøre tingene på.

Vi må starte med tørklædefri- skoler til de små piger og på den måde kan vi forebygge i fremtiden, at voksne bruger det.

De opfattelser, der kommer til udtryk i indlægget afspejler afsenderens egne holdninger og er ikke nødvendigvis udtryk for www.jiyan.dk’s synspunkter.  Debatindlæg sendes til debat@jiyan.dk. Debatindlæg må ikke indholde injurierende eller racistiske kommentarer. Redaktionen vurderer dit indlæg og forbeholder sig ret til at forkorte det. Husk at sende et billede af dig selv sammen med indlægget.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer