Vellykket Marvel-filmatisering. Vi venter allerede spændt på en efterfølger.

Foto: Warner Bros. Pictures

Batman og de øvrige superhelte er tilbage. Det på en måde, så det fungerer. “Justice League” er bestemt vellykket. De flotte og spektakulære scener, som efterhånden er en fast ingrediens i alle Marvel-filmatiseringer, imponerer endnu engang.

Personligt følte jeg i høj grad, at det hele var meget livagtigt, især hvis man ser filmen i 3D. Selvom der er mange – i øvrigt visuelt flotte – actionsekvenser, så hænger det fint sammen og der er en rød tråd. Det gør, at man ikke mister overblik.

Der er samtidig en god kemi mellem skuespillerne, der leverer overbevisende præstationer. Vi venter allerede spændt på en efterfølger.

Drevet af hans genvundne tro på menneskeheden og inspireret af Supermans uselviske handling, søger Bruce Wayne hjælp fra hans nyfundne allierede, Wonder Woman, i kampen mod en endnu større fjende. Sammen arbejder Batman og Wonder Woman hurtigt for at finde og rekuttere et hold af superhelte, som kan kæmpe fælles mod den nyligt vækkede trussel. Trods dannelsen af denne hidtil usete gruppe af helte – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash – kan det måske allerede være for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofale dimensioner.

★★★★★

Instruktør: Zack Snyder

Medvirkende: Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Connie Nielsen m.fl. 

Org. titel: Justice League

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer