Lægerne har ikke konstateret skader på det ufødte barn til højgravide Joana Dervishi, som blev sparket i maven og overfaldet i Valby i onsdags.

Mange blev chokeret, da de i onsdags kunne læse nyheden om at den højgravide Joana Dervishi blev udsat for et brutalt overfald, da to røvere angreb den 42-årige kvinde med peberspray og sparkede hende i maven og i hovedet.

Mange frygtede for det ufødte barn.

”Men lægerne har heldigvis ikke konstateret skader på barnet.”

Det siger Zahra Alilou til Jiyan.dk. Hun er niece til Joana og udtaler sig på vegne af familien.

Den forurettede kvinde stammer fra Akrê i Sydkurdistan/Irak og kom til Danmark i 1986 som politisk flygtning. Hun er gravid i syvende måned og er indlagt på Rigshospitalet. Hun havde netop hævet penge til babyudstyr og en tur til Kurdistan, da hun blev overfaldet af to af de fire røvere, blot 50 meter fra sit hjem.

læs også: Højgravid kurder brutalt overfaldet

Politiet har fundet overvågningsbilleder af de fire røvere. Ud fra det lyder signalementet (oplyst overfor BT 26/1-13):

A. Mand iført en sort trøje med brune lapper på albuerne.

Desuden bar han en grå dunvest med høj krave, mørkeblå jeans og sorte kondisko med hvide aftegninger.

B. Mand iført en mørkeblå tophue, en striktrøje i diverse grønne farver og mønstre, samt en armygrøn dunvest med brune lapper på skuldrene og hen over det øverste af ryggen. Han bar desuden lyseblå jeans med slitage/ huller på benene og sorte kondisko med hvide aftegninger.

C. Mand, der var iført sort frakke med knapper foran, grå bukser og pæne sorte sko.

D. Mand iført sort jakke af mærket Canadian Goose med pelskant på hætten. Han bar desuden sorte bukser og brune, pæne sko. Han bar også en hvid, firkantet papirpose.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer