Med få ugers mellemrum har tre unge personer fra landsbyen Kelhasan, Songül Çiftçi, Ilknur Özdemir og Umut Atici mistet livet.

Alle tre boede i Storkøbenhavn, stammede fra den samme kurdiske landsby Kelhasan i Konya i Tyrkiet og døde med få ugers mellemrum.

Den 21-årige kvinde Songül Çiftçi boede i Ishøj og studerede til sygeplejerske. Hun døde af et hjertestop i sit hjem.

Ilknur Özdemir var 22 år, da hun døde af kræft i midten af marts. Hun boede i Avedøre og blev begravet på den muslimske gravplads i Brøndby.

Umut Atici nåede at blive 22 år, inden han i sidste uge blev dræbt under et væbnet angreb i Husum i København. Den unge mand boede i Brønshøj og var tyrkisk statsborger. Ifølge Københavns politi mistede han livet, efter at være blevet beskudt kl. 13.55 i onsdags på Åfløjen i Husum. Det forlyder, at gerningsmændene kørte væk i en hvid Nissan Qashqai og efterfølgende stak bilen i brand i Herlev. Ifølge politiet var drabet planlagt. Ingen er indtil videre anholdt i sagen. Umut Aticis fætter Caner Atici skriver på Facebook, at familien på grund af coronavirussen ikke må tage “imod besøgende. I er velkommen til at ringe til pårørende.” Umut Atici blev begravet på Vestre Kirkegårds muslimske afdeling.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer