Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye ønsker danske muslimer en god ramadan.

Foreningen Brobyggerne og den tidligere SF-politiker Özlem Cekic afholdt i dag en online Ramadan-middag på mødeplatformen Zoom, hvor udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, kunstnerne Isam B og Pernille Rosendahl, overrabbiner Bent Melchior, imam Naveed Baig, Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen, osv, stillede op.

Tesfaye sagde:

“Det, der skræmmer os, er rodløshed. Man skal ikke glemme, hvor man kommer fra. Og derfor har jeg også stor respekt for at I holder fast i en højtid som ramadanen. Faktisk er det vigtigste ikke, hvor man kommer fra, men hvor man er på vej hen. Som menneske, som samfund, og lige nu står vi i vores samfund med en kæmpe udfordring med at håndtere smitten fra corona og jeg er rigtig glad for, at man overalt i Danmark, i hver en krog, tager hensyn i disse dage. Jeg er også glad for, at I har fundet en digital mulighed for at holde fast i en tradition og religiøs højtid. På vegne af hele den danske regering vil jeg gerne sige rigtig rigtig god ramadan og velbekomme, når I når så langt.”

Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet, sagde: “Mine muslimske medborgere, hav en rigtig god ramadan.”

Værten på eventet Özlem Cekic sagde, at “det betyder meget for os, at regeringens minister ønsker os en glædelig ramadan.”

Også imam Naveed Baig roste ministeren og sagde, at “det betyder meget for os med anerkendelse.”

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer