Susan Dervishi med kurdiske rødder kom ikke videre i sangkonkurrencen Voice – Danmarks største stemme.

En grædende og knust Susan måtte i går sige farvel til Voice.

Den 22-årige kurder havde egentlig fået 50 procent af seernes stemmer, men da Xander gav 60 point til Kamille afgjorde han dermed, at Susan skulle vinke farvel til sangkonkurrencen.

“Jeg er bare så ked af det”, lød det fra en grædende Susan.

Xander viste forståelse:

”Jeg kan sgu godt forstå hende, hun har været under så meget pres, og hun har jo hele tiden været lidt underdog’en.”

På sin officielle fanside skriver Susan, at hun er ked af, at hun røg ud, men takker samtidig for støtten:

”Det har været så dejligt med al jeres støtte. Jeg værdsætter hvert et eneste ord der er kommet fra jer. Det har betydet så meget for mig at blive signet et sted så jeg kunne begynde en karriere. Vil gør mit bedste og finde ud af hvordan jeg kan komme videre herfra.”

22-årige Susan stammer fra Sydkurdistan/Irak og kom med i Voice i sommers, hvor hun efter at have deltaget til audition, fik et svar om, at hun var kommet videre. Udover musikken har Susan også prøvet kræfter med arbejdet som model.

Læs også: Kurdisk kvinde dyster i Voice

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer