Jiyan.dk startede for 1½ år siden og har siden formået at blive det mest læste dansk-kurdiske medie. Læs om hvordan du kan støtte Jiyan.dk

Vi på Jiyan.dk består af et hold unge kurdere, som siden april 2010 helt frivilligt har forsynet titusinder af kurdere i Danmark med artikler, hvor man har kunne læse om danske kurderes tilværelse i Danmark, i forhold til kulturelle, faglige og politiske aktiviteter samt nyheder fra verden.

Som de eneste dækker Jiyan.dk jeres aktiviteter i Danmark, uanset hvem de bliver arrangeret af og sørger for, at danske kurdere, uanset politisk ståsted, også har et medie og en slagkraftig stemme, som selv danske medier jævnligt ringer til, når de vil have viden om det dansk-kurdiske miljø.

Derudover arbejder vi på at udgive netavisen som en trykt avis, så kurderne i dette land også kan få deres egen avis, ligesom andre minoritetsgrupper.

Men at realisere vores projekt om fortsat at dække danske kurdere og deres aktiviteter og skabe den første dansk-kurdiske avis på tryk kræver ressourcer.

Derfor har vi brug for jeres støtte – ethvert bidrag tæller, stort som småt.

Jiyan.dks kontonummer:

Basis Bank

Reg. nr: 1671

Konto nr.: 0001423401

Kontakt: redaktion@jiyan.dk

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer