Özlem Cekic har mistet alle sine ordførerskaber i SF, efter at hun for kort tid siden erklærede, at hun vil stemme nej til regeringens skatteaftale med blå blok.

SF’s gruppeformand Pernille Vigsø Bagge skriver:

”Jeg er både skuffet og ærgerlig over, at Özlem ikke vil stemme for regeringens skattereform. SF’s folketingsgruppe har truffet en beslutning om, at vi stemmer samlet – også i svære sager.”

På sin officielle Facebook-side skriver Özlem Cekic, MF for SF, at hun som SF’er ikke kan ”stemme for en aftale, hvor arbejdsløse, efterlønsmodtagere, førtidspensionister, handicappede og syge skal betale for skattelettelser til de velhavende.”

Hun håbede forgæves på at få lov at blive i SF, selvom hun nu er blevet suspenderet.

”Det har altid været et af SFs grundlæggende principper, at der var højt til loftet og langt til døren. Sådan håber jeg stadig det er. Jeg går ingen steder. Jeg er SFer og vil blive ved med at være SFer. Jeg håber at der vil blive ved med at være plads til mine holdninger i SF.”

[polldaddy poll=”6354154″]

[polldaddy poll=”6354690″]

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer