Lokalpolitiker og forfatter Erdal Çolak beskriver Roni Nevzat Gezens første kortfilm “Hudløs”.

Jeg vil gerne præsentere jer for Roni, et ungt talent, der ønsker at udtrykke sine kreative tanker og færdigheder i nutidens moderne film.

“Hudløs” vakte en stor interesse og jeg var meget imponeret over den intense manuskript og klip, som han har formået at instruere.

Bare det kunne lade sig gøre at udtrykke, hvilke følelser man gennemgik og oplevelser man fik i biografsalen. Roni berører sådan et slående emne, der kun kan gavne verden! Tro mig, hvis jeg skriver budskaberne i en filosofisk forstand, vil jeg kunne skrive sider.

Mens filmen “Hudløs” undersøges fra forskellige perspektiver, indeholder den mange filmiske koder, herunder er den også realistisk.

En virkelighedsopfattelse af et almindeligt liv, som vi mennesker omgås hver dag.

Roni har skabt passende teknikker, tegn, symboler og sit eget filmiske sprog igennem filmen. Med denne film sigter Roni mod at forstå mennesker bedre, at se, at blive befriet, at socialisere, at lære og at undervise.

Hovedpersonen i filmen hedder Mona og er 21 år gammel. Igennem filmen ser man tydelige tegn på, at samfundet presser hende. I filmen er Mona ensom i en en ubehagelig, subjektiv og psykologisk tilstand. Dette ved vi på baggrund af Monas reaktion, de sociale relationer, hun har brug for, eller mangel på oprigtighed.

Generelt er kvinden mere følsomme end mænd. Dette skærper igennem de scener, kameraets vinkler og dens skarphed for hvert klip. Seerne, der ser filmen, henleder seerens opmærksomhed ind i fiktionens fiktive univers, hvor opmærksomheden bibeholdes på scenariet, karakteren, lyden og naturligvis kamerabevægelserne.

Roni er et af de sjældne talenter, der opnåede succes ved at optage filmen ”Hudløs” i en ung alder.

Jeg ønsker held og lykke til Roni, som både er instruktør og manuskriptforfatter. Med sin kærlighed og talent tager Roni faste skridt fremad i den farverige og fascinerende verden, hvor kreativiteten kun kan blomstre.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer