Ifølge direktøren for det pressede Roj-TV skifter seerne over til den nye tv-kanal Stêrk TV. Samtidig har Roj-TV idag overbragt et samlet svar med dokumentation til Radio- og Tv-nævnet.

Siden Roj-TV blev kendt skyldig ved Københavns Byret og efterfølgende mistede dets signal fra først en fransk og derefter græsk satellitudbyder, har Stêrk TV, med norsk sendetilladelse, set dagens lys.

Og ifølge Roj-TVs administrerende direktør Imdat Yilmaz ”ser (det) ud til at mange af ROJ TV seere skifter over til denne nye TV-kanal.”

Det skriver Roj-TV i en pressemeddelelse sendt til Jiyan.dk. Heri fremgår det også, at tv-stationen har givet et svar til Radio- og Tv-nævnet.

”Der er ingen tvivl om, at ROJ TV har været udsat for en international sammensværgelse. Hvordan kan det ellers forklares, at NATO-landene USA, Frankrig, Tyrkiet og Danmark fører en fællesstrategi mod ROJ TV?

Som bekendt bad Radio- og Tv-nævnet ROJ TV om en redegørelse i sidste måned. Vi har i dag overbragt vores samlede svar med dokumentation til Radio- og Tv-nævnet. Man regner med en afgørelse inden sommerferien.”

I meddelelsen kommer Roj-TV også ind på ”massearrestationer og voldtægt i fængsler.”

”Dagligt bliver 40 personer arresteret i gennemsnit. Kurdiske børn der har været fængslet for at kaste sten mod politiet, har været udsat for voldtægt i Pozanti-fængslet i Adana. Sagen bringes for parlamentet af kurdiske parlamentsmedlemmer. Der er fortsat over 100 journalister, der sidder fængslet uden rettergang eller dom i Tyrkiet.”

Meddelelsen slutter af med en tak ”for al den støtte, vi har fået fra alle vinkler.”

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer