SF’s Özlem Cekic melder nu Hizb ut –Tahrir til politiet for organiseret hærværk i Københavns gader. ”Vores demokrati er ikke til forhandling,” siger hun.

I sidste uge blev Özlem Cekic ifølge Jyllands Posten pludselig omringet af en større gruppe vrede mænd på Nørrebro

”De begyndte at råbe og skrige, men jeg er jo tidligere psykiatrisk sygeplejerske, så det skræmte mig ikke,” forklarer Özlem Cekic til Jyllands-Posten/Ritzau.

Herefter blev SF’eren og tog debatten med gruppen. Özlem Cekic har nu politianmeldt hærværket, som er gået ud over næsten alle de 1.000 valgplakater, som 100 frivillige havde sat op for hende.

”Jeg synes, at det er vigtigt at understrege, at demokratiet ikke er til forhandling,” siger hun til Ritzau.

Samme behandling er overgået Yildiz Akdogan, Socialdemokraternes kandidat og IT-ordfører.

”De har sat klistermærker over min mund eller mine øjne. De vil begrænse min ytringsfrihed og forhindre mig i at se. Og det er alt for systematisk udført til, at det kan være drengestreger,” siger Yildiz Akdogan til Ritzau.

Lars Aslan Rasmussen, socialordfører i Københavns Borgerrepræsentation, er flere gange er blevet passet op på gaden og truet af medlemmer af Hizb ut -Tahrir.

”Hizb ut-Tahrir er i gang med en officiel kampagne, som går ud på, at folk med anden etnisk baggrund ikke skal deltage i valget. De skal hverken stemme eller stille op til det,” siger Lars Aslan Rasmussen til Newspaq

Også Serdal Benli, Folketingskandidat for SF fra Gladsaxe, har selv oplevet at blive antastet af organisationens medlemmer, der brændte hans valgplakater af for øjnene af ham i 2007 og frygter flere trusler fra Hizb ut Tahrir, som han ved flere lejligheder har protesteret mod.

”Hvis de hader det danske samfund og demokratiet så meget, så skulle de måske overveje at tage til diktaturstater i Mellemøsten, hvor samfundet er opbygget efter deres religiøst-fanatiske opskrifter.”

Alle de nuværende og tidligere forulempede politikere er de dog enige om, at de fortsætter deres kamp.

”Hvis man giver op, vinder de jo,” siger Yildiz Akdogan til Ritzau.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer