I sommers mistede hun alle sine ordførerskaber, fordi hun nægtede at stemme for regeringens skatteaftale med blå blok. Nu er Özlem Cekic inde i varmen igen. 

Arkivfoto

Özlem Cekic bliver fremover SFs ordfører med ansvar for sundhed og forebyggelse. Det sker efter, at SFs folketingsgruppe idag konstituerede sig.

Ny formand for folketingsgruppen bliver Anne Baastrup. 

En begejstret Cekic skriver på sin officielle Facebook-side, at hun er utrolig glad for at den nye ledelse har vist hende den tillid, at hun er blevet tildelt nogle ordførerskaber.

”Det er jeg meget glad for. Jeg håber jeg kan leve op til det ansvar og den tillid. Jeg er glad for at jeg får lov at arbejde med sundhedsområdet. Jeg er uddannet sygeplejerske med 7 års erhvervserfaring, derudover har jeg været aktiv i Dansk Sygeplejeråd. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at løfte sundhedsdebatten og sætte mig ind i al den nye viden på området.”

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer