Rebar Panawandi Ismaeeli fra Odense-afdelingen af Kurdistans Demokratiske Parti (PDK) samler sammen med sit parti ind til kurdiske flygtninge i Syrien.

Indsamlingen går til de op mod 70.000 kurdiske flygtninge fra Vestkurdistan, der lige nu befinder sig i Sydkurdistan.

”Vor landsfæller har lige nu brug for os mere end nogensinde. I slut firserne, da vi flygtede fra Saddam i Nordkurdistan inviterede kurderne i Vestkurdistan os indenfor i deres egne hjem og gav os ly fra giftgasserne. Nu er turen kommet til at vi alle, kurdere fra Kurdistan, hjælper vor landsfæller, der hver dag kæmper for at overleve. Så donér et bidrag, det vil ikke skade dig, tværtimod,” fortæller Rebar.

”Pengene går ubeskåret til Sammenslutningen af de Kurdisk/Syriske partier i København, der har deres egne repræsentanter i Sydkurdistan. Indsamlingen løber til og med d. 31. januar 2013. Pengene vil gå til mad, tøj, telte, rent vand samt andre nødvendige ting. Du får snart løn/SU etc., undvær lidt chips, cola og kage i den kommende måned og donér hellere et beløb til dine landsfæller, der i stedet kunne få varme og sulten stillet med din donation,” tilføjer han.

Donationer overføres til reg.: 9037, kontonr.: 4568159557 (Spar Nord bank).

Spørgsmål el. lign. kan rettes til RebarPI@gmail.com.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer