Etniske minoritetsfamilier fra Aarhus har sammen med ernæringsekspert Signe Jørgensen skrevet kogebogen “Kardemomme, kikærter og couscous”, der udkom for nyligt.

Nu kan bogen “Kardemomme, kikærter og couscous” findes i landets boghandlere.

Kogebogen indeholder børneopskrifter fra Afrika og Mellemøsten. Den er skrevet af Signe Jørgensen og kurdiske Linda Mahiaddin er en af dem, som har bidraget ved at lave 4 madretter fra Kurdistan.

Linda stammer fra Dêrik i Vestkurdistan/Syrien, men bor i Danmark.

”Jeg vil gerne dels udbrede kendskabet til kurdisk mad samt vise både danskere og udlændinge, at det er nemt at lære at lave kurdisk mad,” fortæller Linda.

Der er i bogen tale om disse kurdiske retter:

1-Savarok
2-Dan û nok
3-Kretiya Birinc
4-Salata Leh

”Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog og henvender sig også til større børn der gerne selv vil gå i krig i køkkenet,” skriver bloggeren Pernille.

Læs mere om “Kardemomme, kikærter og couscous” her: https://www.facebook.com/kogebogen

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer