Interview med Mustafa Adham, kandidat til kommunalvalget i Vejle.

Kan du fortælle lidt om dig selv og din baggrund?

Jeg er født i Iraks hovedstad, Bagdad i en politisk familie, der kæmpede i tre generationer for demokrati, lighed og solidaritet. Jeg kom til Danmark sammen med min familie i 2001.

Hvad laver du til dagligt?

På nuværende tidspunkt studerer jeg til Global Business Engineering med speciale i Information, Communication- og Technology Engineering på VIA University College i Horsens. Desuden arbejder jeg som tolk- og oversætter ved Tolkecentret i Horsens, Tolkekontoret i Kolding, Language Service i Randers og Translation Bureau i Viborg.

Jeg er byrådskandidat for Socialdemokraterne i Vejle Kommune og jeg sidder i partiets centrale Forsknings- og Teknologiudvalg. Desuden er suppleant til partiets Hovedbestyrelse og sidder i bestyrelsen i Vejle Partiforening samt Fællesledelsens Aktivitetsudvalg i Vejle Kommune.

Hvad motiverer dig til at deltage i valget?

Først og fremmest fordi jeg således kan være et aktivt medlem af fællesskabet til fordel for at udvikle og forbedre vores by og Kommune. Som vejlenser kan jeg ikke acceptere at min kommune som er Danmarks sjette største kommune sidder på bagerste række blandt landets kommuner når vi taler om serviceniveau. Vi takker den nuværende Venstre borgmester for det lave serviceniveau. Jeg stiller op til byrådet for at kæmpe for et højere serviceniveau til vejlenserne i en tryg og mangfoldig Vejle kommune for Vejle kan mere og vejlensere fortjener bedre.

Hvad er dine mærkesager?

Som kommunalpolitiker kæmper jeg for et højt serviceniveau i en tryg og mangfoldig Vejle kommune. Mine mærkesager er:

  1. Mennesker frem for penge.
  2. Reel medindflydelse til unge.
  3. Plads til alle.

Hvad tror du, bliver udfordringer ved valget?

Den største udfordring er at få et rødt flertal i Vejle byråd så vi kan rydde op efter det nuværende blå flertal som har sat Vejle på sidste række med hensyn til serviceniveau samt medvirket til at kommunen har mistet 4000 arbejdspladser. 

 

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer