Soraya Fallah deltog i sidste måned i en historisk tableau, hvor hun repræsenterede Miss Kurdistan.

Af Alan Hasso

Soraya Fallah er en elegant og kreativ kurdisk kvinde. Hun er forfatter, og har en kandidatuddannelse indenfor internationale love og forhold. Hun er bl.a. kendt for hendes indsigtsfulde analyser og forskning i menneskerettighedsspørgsmål, og hendes lidenskabelige taler og artikler om situationen for kurdiske kvinder og underprivilegerede børn, samt for hendes ihærdige aktivisme på vegne af iranske og kurdiske fangere.

Soraya Fallah er dog også kendt for at være feminist og en skarp fortaler for et sundt skønkeds ‘image’ i medierne.
Da nyheden om at hun skulle deltage i et skønheds-optog blev spredt, var det forståeligt, at nogle rejste et par øjenbryn. Men Soraya’s begrundelse for hendes deltagelse i optoget var hverken forfængelighed eller berømmelse. Hun ønskede blot at bryde nogle barrierer, ikke blot i sit eget samfund, men også inden for Hollywoods-kredse.

Skønheds optoget, MS. EXOTI-LADY WORLD, fandt sted i maj måned, på Universal Hilton Hotel i Hollywood. Optoget blev etableret af Maria Amor, til fordel for Exotifit For Humanity, en almennyttig organisation.

Der var over 1000 fremmødte gæster heriblandt 30 VIP berømtheder. Over 100 medier og journalister, både lokale og internationale, ankom på den røde løber for at opleve det helt unikke optog, bestående af  bedårende kvinder med forskellige nationaliteter.  Følgende nationaliteter var repræsenterede ved begivenheden: Ms. USA, Ms. Canada, Ms. Washington, Ms. Iran, Ms. Ukraine, Ms. Malaysia, Ms. Philippines, Ms. Mexico, Ms. El Salvador, Ms. Hungary, and Ms. Kurdistan.

Målet med optoget var at fejre en nat med skønhed, stil og kulturelle forståelse for kvinder i alderen 35 og derover.
I den anledning fik Soraya vist publikum, tradiotionelt kurdisk tøj og andre flotte kjoler hun var iklædt.

I et nyligt interview med Los Angeles magasin, sagde Soraya: “Dette festlige optog er en bekræftelse på, at skønhed er anerkendt, uanset alder og etnicitet. Det er dog mest af alt en mulighed for at hjælpe mennesker, der er i nød, og sende et positivt budskab til mennesker, vi måske ikke ellers har nået. ”

Vinderen af MS. EXOTI-LADY WORLD 2011, blev Miss Iran, Samira Chatila.
Deltagerne blev ikke blot bedømt, ud fra deres skønhed og tøjstil, men blev  først og fremmest bedømt på mængden af ​​fonde og sponsorater de var i stand til at rejse til velgørenhed.

Se Soraya synge HER

Se flere billeder af Miss Kurdistan på facebook: http://www.facebook.com/Ms.KurdistanSorayaFallah

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer