15-årige Karoline fra Sydkurdistan var en af de syngende talenter ved talentshowet X Factor, som viste sig i aftes kl. 20:00 i dets 6. sæson på DR1.

Flere unge prøver deres talenter af ved talent- og sangkonkurrencer. En af dem er 15-årige Karoline fra Aarhus, som blev accepteret af dommerpanelet og kan dermed fortsætte som den næste X Factor deltager.

Den kurdiske pige sang Rihannas ‘We Found Love’.

Ida Corr fra X Factor siger om Karoline: ”Hvor er du skøn og helt vidunderlig ren”.

Anmelder Rasmus Nielsen savner en ”wow-effekt” hos andre deltagere, men finder det til gengæld hos den 15-årige aarhusianer.

”Den wow-effekt leverer Karoline til gengæld! Hun sang sin egen version af ‘We Found Love’, som oprindeligt er sunget af Rihanna. Hun har en rigtig skøn klang, rammer vel egentlig ikke en tone forkert! Glæder mig til at høre hende.”

X Factor er et dansk talenshow inden for sang bestående af auditions og live-programmer, der første gang blev sendt fredage i januar, februar, marts 2008 på DR1. Programmet var udviklet efter et britisk koncept udformet af Simon Cowell og ligner Popstars og Idols. Deltagerne i X Factor er delt op i tre kategorier: 15–24 år, 25 år eller ældre.

KILDE: KURDANTV, DR1, WIKIPEDIA

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer