I en video ses tyrkisk-støttede syriske militante bære den sårede Çîçek Kobanê, mens de kalder hende “svin” og siger, at hun vil blive “slagtet.”

Af Deniz Serinci

De syrisk-kurdiske Kvindernes Forsvarsenheder (YPJ) udsendte i går en pressemeddelelse, hvor de appellerede om international hjælp til at redde en af deres medlemmer, Çîçek Kobanê. Den kurdiske kvinde blev såret og taget til fange af de tyrkisk-støttede syriske militser under Tyrkiets militære offensiv i syrisk Kurdistan.

”Den 21. oktober angreb den tyrkiske invaderende stats bander landsbyen Mishrafa i Ain al-Issa, hvilket førte til kampe mellem vores styrker og banderne. Çîçek Kobanê blev såret i benet og taget til fange af [den tyrkiske præsident Recep Tayyip] Erdogans bande,” står der i meddelelsen fra YPJ.

I videoen forneden ses det, at de tyrkisk-støttede syriske militante bærer kvinden og kalder hende “svin” og siger, at hun vil blive “slagtet.”

Se video her

Kurdish force makes appeal after female fighter captured alive by Turkey-backed militia

Kurdish force makes appeal after female fighter captured alive by Turkey-backed militiaRead more: https://www.rudaw.net/english/middleeast/syria/251020192

Slået op af Rudaw English i Lørdag den 26. oktober 2019

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer