Hazim Majid Mustafa krammede i søndags en selvmordsterrorist i Hewlêr, forhindrede bomben i at gøre yderligere skade og reddede en masse mennesker.

Man krammer ikke nødvendigvis kun den, man holder af. I søndags krammede et medlem af de kurdiske sikkerhedsstyrker, Hazim Majid Mustafa, en selvmordsbomber, der havde sprængladninger rundt om maven. Formålet med at kramme terroristen, var at forhindre bomben i at gøre yderligere skade.

Det skriver Ekurd.net

Mustafa reddede livet for mange mennesker, da han krammede en selvmordsbomber, der holdt et eksplosivbælte og forsøgte at komme ind i hovedkvarteret for de kurdiske sikkerhedsstyrker.

Det hele blev bevidnet af Raid, et andet medlem af sikkerhedsstyrkerne:

”På dagen for angrebet holdt en selvmordsterrorist et massiv eksplosivbælte og forsøgte at komme ind ad hovedporten. Det var i begyndelsen af ugen, så mange mennesker var inde i bygningen. Mustafa krammede selvmordsbomberen og holdt ham fast, indtil han sprængte sig selv i luften og gjorde Mustafa til martyr”.

De kurdiske myndigheder har foreslået at bygge et monument af Mustafa foran indenrigsministeriet i Hewlêr for at mindes hans indsats.

Seks sikkerhedsfolk døde i søndags, da bomber sprang i Hewlêr. 62 blev såret.

Ekurd.net

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer