Til daglig går hun i 8. klasse. 15-årige Karoline har imponeret alle med sin smukke stemme i X Factor. Læs Jiyan.dks interview med det unge talent.

Af Deniz B. Serinci

Karoline er født og opvokset i Danmark, men stammer fra Hewlêr i Kurdistan.

I går fik hun 3 ja’er af dommerpanelet til at fortsætte ved talentshowet X Factor på DR1 efter at have sunget Rihannas ‘We Found Love’.

Normalt går hun i 8. klasse på en folkeskole i Aarhus og er derudover også aktiv i klubber og hygger med familie.

Jiyan.dk har interviewet det unge talent.

–  Jeg har sunget siden jeg var lille. Da X Factor startede i 2008 vidste jeg bare, at jeg skulle være med, fordi jeg synes det kunne være fedt at prøve noget nyt, fortæller Karoline, der var meget nervøs første gang på scenen.

– Jeg har jo aldrig rigtig prøvet den slags før, men det var så fedt at optræde, fordi jeg netop har drømt om det øjeblik.

Hendes forventninger er dog ikke høje, fortæller hun.

– …Så jeg vil ikke blive alt for skuffet, hvis det nu ikke går, som jeg havde ønsket. Men alligevel er mine forventninger høje nok til at jeg tror, at jeg kan blive til noget inde for musikkarrieren, lyder det fra den unge aarhusianer.

 

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer