Anita Espander fortæller om sin bog.

Jeg glæder mig meget over at min bog “En rejse til mine venners land” genoptrykkes. Den har været udsolgt længe og mange har spurgt efter den. Jeg holder selv meget af den bog – ikke fordi jeg har selv har skrevet den men fordi den handler om et lands befolkning , historie, geografi og sprog som ligger mig meget på sinde.

I alle tilfælde er det mine venner land, Kurdistan, som jeg holder meget af. Mange siger til mig at Landet ikke findes – men det gør det i min verden!

Når man kikker på noget man elsker ser man kun storheden men kikker man rigtigt længe ser man også fejl. Det jeg mener er: at kun fordi jeg holder meget af Kurdistan ser jeg også fejl som jeg skriver kærligt om i min bog. Min bog er for mig en god måde til at jeg har lært meget mere om kurderne, om deres kultur og landet, Kurdistan.

Jeg troede ikke at der ville være så mange dejlige mennesker, der ville skrive om min bog! Derfor vil jeg her udtrykke min store taknemmelighed og takke alle for deres venlighed og for deres arbejde. En stor glæde for mig er at min bog udkommer samtidig med at jeg er i Kurdistan i Oktober. Derfor kan jeg være tilstede og signere min bog når jeg har udstillinger.

Anita Espander.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer