Læs meddelelse fra Fokus-A Holstebro efter drabene på de tre kurdiske kvinder Sakine Cansiz, Leyla Söylemez og Fidan Dogan.

“Dræb én og du er morder, dræb en million og du er en erobrer, dræb alle og du er Gud.

Sidste år brændte vore hjerter for de dræbte i Roboski, i år er det mordene i Paris på de tre kurdiske kvinder, der skærer i vores hjerter.

Hvem er det der stor bag? Hvem er det der gang på gang prøver på at hive vores hjerter ud?

Tror godt mange ved det, men hvad kan vi gøre, spørger verdens magterne. Verden lukker bare øjnene for uretfærdigheder begået mod kurderne.

Frankrig har en stor efterretningstjeneste, så hvordan kan det være, at man stadig ikke ved hvem de skyldige er, hvad er det der skjules, som alle ved, men som ingen tør sige?

Og ja, Tyrkiet – dem må vi endelig ikke glemme. Hvad siger de? ”Indtil det modsatte er bevidst, er vi uskyldige. Hihi tror du de ved at det er os,” hvisker Gülen til Erdogan.

Beviset er der skam, men det er nemmere at skjule sandheden fremfor at stå frem. Det er vel også de beskidte tricks, som I er kendte for.

Dræb en og vi bliver ti, dræb en million og vi bliver til 40 millioner. Dræb alle og vi spreder os til hele verden.

Vi som kurdere i Holstebro og Ikast er meget berørte over drabene og tager stærkt afstand fra sådanne handlinger.

Europa skal ikke længere være tilskuer.
I SKAL løse denne tusind år gamle historie.
I SKAL tage ansvar, for I er medskyldige!

Danmark solgte kurdernes tv-station Roj-TV, så Anders Fogh Rasmussen kunne blive formand for NATO. Hvad fik Frankrig?

Sakine Cansiz var en af de tre dræbte kvinder i Paris. Hun var en 55 årig kvindelig friheds- og fredskæmper. Hun gjorde oprør og blev fængslet i 12 år, hendes ene bryst blev skåret af i fængslet, men dette var ikke nok. Hun skulle dræbes på en grufuld og svinsk måde og på denne måde har den tyrkiske stat endnu engang vist hvad de er værd, nemlig ingenting ud over at de er på niveau med Hitler og Saddam.”

 

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer