Endnu engang pryder Harry Potter biograferne. Denne gang i en dyster, men stadig sjov og overraskende 7’er.

Af Medya Özvan

Harry Potter tilhængere var samlet fra kl. 00.00 om natten til den lyse morgen d. 18/11 for at følge Harry og vennerne Hermione og Ron i deres eventyr og kamp, for at udfinde de omhandlene regalier, dele af fjendens krop, nærmere horcruxer af Voldemort mens flugten fra dødsgardisterne omkranser dem.

Samtidig introduceres man til nye karakterer og personer.

Man skulle tro at filmen appellerer til børn, men også teenagere og voksne fyldte biografsalene op til siderne med spændte miner. Det er et positivt træk at den appellerer til mange aldre.

Hvis man har læst og følget med, da der sker rigtig meget, hvilket filmen er præget af, trods manglende scener fra bogen, har de formået at tage det vigtigste med.

Spørgsmålet er hvad der gør denne film anderledes end de andre ved filmopbygningen. Filmen har elementer fra ”rigtige og normale” realitets tilgange, hvor tomme pladser og fragmenter indblandes, og giver publikum et tænkerum og fri leg med fantasien.

Harry Potter 7 er den dystre side af Harry Potter filmene, hvor savn og sorg fylder og hænder, hvilket også lægger op til del 2.

Dog har de ikke lagt så meget vægt på sorgen, og man forventede mere for den sidste Harry Potter film, som de foregående.

Intet kan måle sig med bogen, men overraskende var filmen med både sjov og sorg, og den får derfor 4 stjerner. Harry Potter 7 del 2 vises som 3D i biograferne i Juli måned.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer