Soorat Jamshidi fortæller om sit nye eventsbureau.

Foto: Rozhin Torkashvand

Til daglig studerer Soorat Jamshidi psykologi og arbejdsliv på Roskilde Universitetscenter. Hun har rødder fra Kermanshah i Østkurdistan/Iran. Nu vil hun stifte et kurdisk eventbureau i Danmark og har til det formål oprettet facebook-gruppen “Kurdiske Events DK”, ligesom der er en hjemmeside på vej.

Hvad er formålet med eventbureauet?

Formålet er at samle alle kurdiske initiativer – alt fra konferencer, begivenheder, underholdning til fester et sted. Således at alle der har en interesse og opsøger kurdiske events eller blot har spørgsmål kan nu få det oplyst på eventsiden. Eventsiden vil informere dig om de aktuelle events og gør det nemmere for dig at deltage i de kurdiske arrangementer, der tilbyder sig.

Hvad er dit fremtidshåb?

Mit ønske er at få arrangeret mange forskellige kurdiske events, hvor kunstner, sanger, komiker, eksperter fra indlands og udlands og mange flere kan biddrage til sociale sammenkomster. De kurdiske events skal skabe glæde både for store og små. Her vil der være fuld service fra underholdning, til mad og alt hvad hjertet begær. 

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer