25-årige Saman Zadeh vandt konkurrence om at have den mest veltrænede krop.

Kan du præsentere dig selv?

Jeg er 25 år, født i 1990, kurder fra Iran, fra byen Meriwan. Jeg kom til Danmark i 1999, som 8-9-årig. Derefter startede jeg i sprogskole og lærte dansk. Vi kom først til Ulsted i Nordjylland, tæt på Aalborg. Vi kom 64 familier med FN og derefter fik vi boliger hver for sig.

12899962_1754785731419565_128817471_nDu blev for nyligt nr. 1 Men’s Physique 2016. Kan du fortælle lidt mere om det?

Men’s Physique går ud på, at du din krop er så pænt som muligt og at du udstråler, at du er smilende, når du står på scenen. Det er ikke som body building, hvor du går ind og strammer krop og ansigt.

Hvordan har du forberedt dig op til konkurrencen?

Jeg har trænet, siden jeg var lille. Jeg startede med fodbold, siden jeg kom til Danmark. Min træner var altid stolt af mig og min af indsats. Jeg har i 8-9 år været i fitness.

Hvad har været det sværeste ved konkurrencen?

Diæten. Når du er på diæten, gælder det om, at du spiser rigtigt, at du spiser efter gram og at du træner rigtigt og at du laver tingene præcist. Du må ikke snyde med maden. Jeg fik diæt i 4 måneder for at gøre mig klar.

Hvordan har din familie og omgivelser reageret?

Min familie har støttet mig hele vejen igennem, de har været stolte af mig. Mine kollegaer og venner har også støttet mig. De har været en stor hjælp for mig idet de stolede på, at jeg kunne gøre det her. Jeg er virkelig stolt og taknemmelig for deres opbakning.

Hvad er din fremtidsdrømme?

At blive endnu bedre, få en endnu bedre fysik, bedre posering, at blive bedre til at stå på scenen, osv. Det her var første gang. Men man kan altid blive bedre. Min drøm er at stille op for kurdiske navne og kurdisk land, for vi har ikke så mange Men’s Physique i den kurdiske befolkning. Jeg vil vise, at vi er ligesom andre nationer.

12935458_1754785554752916_808620016_n

 

25-årige Saman Zadeh vandt konkurrence om at have den mest veltrænede krop.

Opslået af Jiyan.dk på 2. april 2016