En ung egyptisk, muslimsk kvinde ligger på jorden med bar mave og BH. Den unge kvinde bliver revet hen ad asfalten og hendes dragt bliver flået af. To af soldaterne holder godt fast i hende, mens den tredje soldat løfter benet og tramper hende i maven.

Billedet ovenfor taget på Tahrirpladsen i Kairo, går nu verden rundt, som et eksempel på, hvordan det egyptiske militærregime slå ned på demonstranterne.

Den voldsomme scene fandt sted i lørdags, da de egyptiske soldater skulle rydde Tahrirpladsen for demonstranter. Soldaterne stormede pladsen, mens de bankede folk med deres knipler, væltede demonstranternes telte og satte ild til dem.

En ukendt ung kvinde, bliver trukket i håret, banket med lange knipler, trampet i maven, sparket i siden og til sidst slæbt væk af sikkerhedspolitiet.

En ung mand forsøger, at hlælpe den unge kvinde med, at flygte fra det fremstormende politi, men ender i den samme brutale situation som kvinden. De bliver begge to kastet til jords og bliver pryglet med lange knipler. Efter den brutale vold, ligger de nærmest livløs på jorden.

Videoen af den grusomme situation, er nu set af over to millioner internetbrugere.

Oprøret mellem sikkerhedspoliti og demonstranter har hidtil kostet ti menneskeliv. Over 400 demonstranter er blevet såret, og de midlertidige skadestuer rundt om Tahrirpladsen er overbelastede.

Antallet af arresterede er uoplyst, men regeringen meddelte den 18-12-2011, at 164 vil blive beskyldt for vold mod politiet, hærværk og brug af benzinbomber.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer