Annoncér på Jiyan.dk og nå ud til titusinder af læsere. Reklamekantan le Jiyan.dk billaw bikenewe. Reklamên we bidin Jiyan.dk

Som den dansk-kurdiske netavis Jiyan.dk søger vi samarbejdspartnere i form af virksomheder eller erhvervsdrivende personer.

Vi tilbyder at reklamere for jeres virksomhed på Jiyan.dk ved at lægge jeres logo/banner/box på forsiden på hjemmesiden til gengæld for et fast eller engangsbeløb fra virksomheden/den erhvervsdrivende, alt afhængig af kundens behov og ønsker.

Jiyan.dk er Danmarks største kurdiske hjemmeside og har et stort antal månedlige læsere, hvorfor jeres virksomhed kan være garanteret en stor reklamedækning.

Få flere oplysninger: kontakt os – skriv til redaktion@jiyan.dk eller ring til 2683 5664

Læs om Jiyan.dk

Vi ønsker at udkomme som avis

Jiyan.dk’s netavis-succes har betydet, at vi ønsker at arrangere faglige aktiviteter og udkomme som trykt avis, så kurderne i dette land også kan få deres egen avis, ligesom andre indvandrergrupper.

Vi har siden april 2010 helt frivilligt forsynet titusinder af kurdere i Danmark med artikler, hvor man har kunne læse om kurdernes tilværelse i Danmark samt nyheder fra verden. Men vi er begrænset pga. vores manglende økonomiske ressourcer.

Med et større økonomisk rådelighedsbeløb vil vi på Jiyan.dk kunne arrangere flere begivenheder og udkomme som trykt avis.

skriv til redaktion@jiyan.dk

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer