Endnu engang er der skabt en film, der drager biografgængeren ind i sit medrivende Sci-Fi-univers, der tilsat de fremragende visuelle, computerskabte effekter, imponerer.

© 2016 Twentieth Century Fox

Independence Day: Resurgence, 2016, Roland Emmerich, ★★★★★

Der er lagt op til et hæsblæsende eventyr og ubeskrivelige ødelæggelser (som sidst), når stjerneinstruktøren Roland Emmerich endnu engang lader rumvæsner forsøge at overtage verden.

20 år efter succesen Independence Day beviser Emmerich endnu engang, at han stadig kan. Det samme viser de velspillende skuespillere, der også medvirkede i 1’eren: præsident Thomas J. Whitmore (Bill Pullman), David Levinson (Jeff Goldblum), Davids far Julius Levinson (Judd Hirsch) og den koleriske videnskabsmand Dr. Brackish Okun (Brent Spiner).

Der er – endnu engang – generelt en god kemi mellem skuespillerne, der leverer overbevisende præstationer.

I 1996 imponerede 1’eren med sine digitale CGI-effekter. 20 år efter føler man endnu engang, at man er tilstede i filmen, når der flyver ting omkring ørerne på biografgæsten – især hvis man ser filmen i 3D.

Endnu engang er der skabt en film, der drager biografgængeren ind i sit medrivende Sci-Fi-univers, der tilsat de fremragende visuelle, computerskabte effekter, imponerer. Det er gode ved filmen.

Trods de mange klip og actionscener, er der en sammenhængende rød tråd og man mister ikke overblik. Og dog. De mange hektiske og overlæssede actionscener gjorde mig et par gange forvirret. Men det gik.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer