Bomber, der sprænges og civile der dør. Efterhånden kommer nyheder om angreb mellem Tyrkiet og kurderne mere og mere frem i medierne. Vi følger på afstand med i hvad der sker ude i verden, og krigen har for alvor taget fat. Krigens mørke sider er kommet frem i lyset. Vil vi høre flere historier om død og ødelæggelse? Ja, for det er nok begyndelsen.

Af Medya Özvan

Samtidig med at bombninger fra Tyrkiet side dræber civile, formår guerillaer fra Kurdistans Arbejder Parti, PKK, også at tilføje den tyrkiske hær tab.

Dozdar Hamo fra PKK fortæller til Peyamner.com at nogle guerillaer fra HGP, en organisation under PKK, skød en helikopter med tyrkisk mandskab ned med raketter. Han hævder også, at de ramte fem armerede køretøjer i Cele, Hakkari provinsen, i Østtyrkiet, hvor sammenstød mellem Tyrkiet og PKK har været i gang siden torsdag.

Tyrkiets luftstyrke har ligeledes fløjet over den irakiske grænse for at ramme kurdiske mål de seneste 3 døgn. For 4. døgn er Tyrkiet på jagt efter PKK i deres tilholdssted i den kurdiske region. Den tyrkiske militær erklærede at de havde ramt 28 bestemte mål og områder hos PKK i Qandil bjergene, Hakurk, Avasin-Basyan og Zap.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer