Containerhuse som skal forsyne folk i Wan med bosted, tager længere tid at nå frem.

Af Medya Özvan

Der er frygt i Wan. Menneskene lever med uvidenhed og i frygt for at dø den næste dag. Temperaturen er under minus 13 grader og teltenes tynde isolering dækker ikke varmen som holder en i live. Ingen ved hvad der vil ske.

Flere telte som folk bor i, har flere gange i denne uge stået i brand. Bl.a. er der får nyligt igen været brand i et telt i Ali Paşa Mahallesi i Wan. Myndighederne har nu sendt containerhuse, der fungerer som hus, til Wan, men de er ikke nået frem endnu.

De lastbiler, der kører containerhusene til Wan, sidder nu fast mellem vejen fra Edremit til Wan. Chaufførerne der skal bringe husene ud til Wan må vente i 4-5 dage for at få et svar på hvor de må placere containerne.

Det problematiske er så at de efterlader husene på vejsiden, da de ingen svar får fra myndighederne. Samtidigt mister chaufførerne penge på deres arbejde, da der skal lægges penge til mad under de 4-5 dage som de bruger på vejen mellem Edremit og Wan.

”Det er meget koldt, og vi kan ikke forstå hvorfor vi skal bruge 4-5 dage her når folk i Wan har brug for containerne, ” siger en af chaufførerne til Medyavanhaber.

Myndighederne svarer, at det skyldes arbejdet med vand, elektricitet og kanaler i containerhusene, og mener det ikke er så nemt. De lover at det vil blive færdigt d. 18. januar.

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer