Den stille eftermiddag i rækkehuskvarterene i Albertslund var ikke så stille alligevel og ikke så sædvanlig for den kurdiske familie Sarisaltik.

Af Medya Özvan

Fredag d. 25 februar Kl.14.30 startede en voldsom brand. Røg steg op fra tagene og ild flammede op igennem hver en sprække. Der var hede, og familien Sarisaltik kunne kun se til ude fra deres nedbrændte rækkehus.

”Branden skyldtes ledningsproblem med fjernsynet” udtalte naboen, boende i nr.3, der forsagede branden, og spredte sig til den kurdiske families hus. Politiet og brandvæsenet er ikke sikre i naboens udtalelse, og mener at det kunne skyldes andre årsager, der i øjeblikket undersøges.

Der var ingen tilskadekomne, da politiet nåede at evakuere 8 andre rækkehuse. Familien Sarisaltik lever dog spredt i landet på hotel og venner, indtil de får tilbudt et alternativ som en campingvogn, som flere af de andre naboer, der også må tilbringe natten på hotel.

“I 6 måneder kan vi ikke bevæge os derind. Selvom vi har fået at vide, det ville tage 6 måneder at bygge og reparere huset, tror jeg ikke, det vil blive færdigt før flere år,” udtaler en chokeret Mariam Sarisaltik

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer