Tryllestave udfører magi, Voldemort er ondskaben selv, og Harry Potter og hans medskuespillere udfører deres skuespil i top

Af Medya Özvan

Mellem krigens sørgmodige og barske opgaver findes kærligheden også, og de som ikke har læst bog nr. 7 får sig noget af en overraskelse, ja faktisk mange – endda også chok. Kærlighed og venskab som alle filmene har understreget er en vigtig del af den humanitære levemåde og den enkeltes fremtid, modsat Voldemorts umenneskelige og ubarmhjertige skikkelse.

2. Del af den fiktive Harry Potters formodende endelige fremvisning på lærred, er kampen for alvor sat i gang. Harry må finde de sidste dele af Voldemort, gennem tykt og tyndt, for at gøre end ende på den hærgende ondskab, og den klimatiske hændelse finder sted på den gamle skole Hogwarts. Filmens baggrundsmusik kan ikke overdøve det bankende hjerte for historien om Harry Potter og hans kammerater, når man har fulgt med. Og når det så kommer til en vejs ende, kan tårerne ikke holdes tilbage, når publikum ved filmens lykkelige afslutning, der sidder i hjernen et godt stykke tid, vil se mere.

Harry Potter 7 2. Del tryllebinde os klistret til lærredet så intet andet end spændingen fra hans intense handlinger betyder noget og vores ivrige ønske om hans bedste.

Filmen er til en stor klapsalve for de mange år Harry Potter har tryllebundet os både til overnaturlige bøger, fantastiske fantasi og film.

5 stjerner

Filmen er instrueret af David Yates og havde premiere d. 13.07.2011

Del på sociale medier

Kommentér via Facebook

kommentarer