Det er denne tid på året igen – lange, mørke nætter og kolde, frostklare morgener. Vintertid er en smuk tid på året, med sne, is og kulde, kølige gåture at se frem til, samt opbygningen til jul og nytår.

Og det er det perfekte tidspunkt, at komme op med nye og anderledes måder at tilbringe de lange vinteraftener på – ideelt ved siden af pejsen og svøbt i et tæppe! Intet kan slå komforten i dit hjem, når det er hundekoldt udenfor, så vi er kommet op med fem ting, du kan gøre, for at underholde dig selv og bo varmt og hyggeligt.

Genbesøg din kærlighed for læsning

Bøger er ofte noget, der bliver udeladt i disse dage. Arbejde, børn og forpligtelser æder din tid op, og de skinnende bøger, som du har oplagret siden sidste jul, ligger urørte hen. Nu er det tid til at gøre dit hyggeligste tæppe klar, så sørg for at alle er optaget, sluk for fjernsynet og nyd lidt perfekt læsetid. Før du ved af det, vil du befinde dig i en anden verden.

Grav dine brætspil frem

Perfekt til enhver form for komsammen, uanset om det er med din familie eller en flok venner, brætspil er en fantastisk måde at varme jer op på og have det sjovt på samme tid. Vælg noget gammeldags, som f.eks. Twister, snup noget gløgg i farten, og du har den perfekte opskrift på en hyggelig aften.

Smut på nettet

Grib din tablet, smartphone eller din bærbare computer og gør dig det  hyggeligt under dynen. Der er så mange måder at fordrive tiden på – online, og de behøver ikke at være spild af tid! Få styr på dine banksager, gennemse butikkerne og prøv lykken på et online casino. Du kunne få en masse fra hånden, imens du opholder dig afslappet og hyggeligt derhjemme – det slår bestemt at blive klædt på og kæmpe dig vej gennem  trafikken i dårligt vejr!

Hold en filmaften

Intet skriger god gammeldags underholdning som at have en filmaften. Gør det lidt specielt og disk op med lidt mad og drikke, inviter et par af dine nærmeste venner, og vælg en film I alle elsker. Vælg en helt ny spændingsfilm eller, nu hvor vi nærmer os Halloween; prøv en klassisk horror- eller gyserfilm. Det vil helt sikkert varme jer op!

Få noget motion indendørs

Hvis du bare ikke kan få det hyggeligt og varmt, men du ikke har lyst til at forlade huset, af frygt for at blive indkapslet i et isbjerg, så findes der en god måde at få varmen på og få noget motion. Giv dit hus en forårsrengøring om vinteren. Det vil få blodet til at pumpe, at gøre dit hus rent fra  top til tå, det vil holde kuldegysningerne borte og efterlade dig med et smukt hjem – en win-win situation!

Kommentér via Facebook

kommentarer